Микита КРАВЧЕНКО: «У вилученнях є і наша провина»

Микита КРАВЧЕНКО: «У вилученнях є і наша провина»

- Гра  була дуже важкою, адже ми залишилися удев’ятьох з не зрозумілих причин. Суддя вирішив, що потрібно за хвилину вилучити двох гравців. До вилучення ми контролювали гру. Ми пропустили першими, у тому моменті є і моя провина, оскільки не звузився. Добре, що одразу відігралися, цей гол додав нам сил. А потім почали атакувати, але у другому таймі з незрозумілої подачі нам забили, і слідом йдуть два вилучення. Звичайно, суддю не можна звинувачувати у всьому, є і наша провина, що ми дали йому привід вилучити наших гравців. Але я все одно вважаю, що так робити не можна.

- Що сталося у моментах із вилученням Андрієвського і Кузика?

- Момент з Андрієвським не бачив, саме відвернувся тоді. А Кузик просто прокинув м'яч, не знаю, чи фолили на ньому, але він не кричав і не махав руками, щоб дали штрафний. Тобто, Денис впав, встав і арбітр просто дав йому другу жовту. Повторюся: я повністю не можу звинувачувати суддю, ми і самі винні. Але дуже прикро, коли таке суддівство.

- А є ще якісь приклади несправедливості у діях арбітра у сьогоднішньому матчі?

- Знову ж таки, значить, ми йому дозволили це зробити, значить, дали привід сумніватися. Вина все одно на нас. Я не хочу у це втручатися. Судить - нехай судить, а як він це робить, нехай розбирають у комітеті. Наша справа вигравати, чого ми сьогодні не зробили.

- «Динамо» навіть в меншості намагалося відігратися, а не грало так, щоб не пропустити ще?

- Хлопці молодці - не опустили руки. Ми старалися, билися і навіть в меншості перегравали «Олександрію», створювали моменти. У кінці побігли в контратаку, але сили нас вже залишили, тому отримали третій м'яч. До вилучення ми показували не найкращу гру, але коли ми грали вдев'ятьох, то була команда.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер