Микола Шапаренко: «Маємо виходити на гру з думкою не втримати рахунок, а перемогти»

Микола Шапаренко: «Маємо виходити на гру з думкою не втримати рахунок, а перемогти»

Питання спочатку адресувалися футболістові:

- Що, на ваш погляд, стане ключовим у завтрашньому вирішальному для «Динамо» матчі? І наскільки змінився «Ференцварош» з моменту минулої зустрічі?

- Вважаю, завтра буде важливий результат. Ми повинні викластися на полі на 100% і здобути путівку в євровесну. А що стосується того, як змінився «Ференцварош», сьогодні ми побачимо це на теоретичному занятті, тоді і матимемо відповідь.

- Питання щодо психологічного аспекту підготовки. Відчуваєте нервозність перед грою чи готуєтеся спокійно, з холодною головою?

- Звичайно, ми впевнені в собі й у тому, що робимо на полі. Маємо виходити на гру з думкою не втримати рахунок, а перемогти.

- Минуло всього два дні після матчу з «Маріуполем», у якому після вилучення на вас лягло подвійне навантаження в центрі поля. Чи вдалося відновитися, і як почуваєтеся?

- Почуваюся відмінно, готовий до матчу, немає жодного болю, усе добре.

- Завтра вам буде протистояти Харатін у центрі поля, якого ви знаєте по збірній України, у зв'язку з цим вам буде легше проти нього грати?

- Ми не знаємо, буде він грати чи ні, тому не можу сказати точно. У складі «Фернецвароша» кожен гравець високого рівня. Буде хороша гра.

- Які висновки ви зробили після першої зустрічі в Будапешті, яка закінчилася внічию 2:2?

- Ми переглянули гру, розібрали помилки. Сподіваюся, більше такого не повториться.

- Як загалом оціните виступ «Динамо» в Лізі чемпіонів?

- Ми грали з великими командами і виглядали гідно. У деяких випадках гра не відповідала рахунку на табло. Вважаю, ми виросли, але, як ми виступили в групі, точно покаже завтрашній матч.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер