Миколі Северилову - 75. Вітаємо!

Миколі Северилову - 75. Вітаємо!

Сьогодні 75-й день народження відзначає багаторічний директор навчально-тренувальної бази "Нивки", на якій базується Дитячо-юнацька футбольна школа "Динамо" ім. В. Лобановського, Микола Григорович Северилов.

Життя бази триває без перерв і вихідних, тому завдання керівника - важливе та відповідальне: організувати безперебійне функціонування інфраструктури, створити належні умови для юних футболістів, оточити їх комфортом і турботою, щоб допомогти зосередитися виключно на футболі, не відволікаючись на побутові й організаційні моменти.

Саме цій меті служить злагоджений колектив професіоналів, який очолює Микола Григорович. За період його роботи динамівська база на Нивках виховала чимало поколінь динамівців, серед яких є відомі на весь світ гравці, котрі примножують славу нашого клубу та України. Дитячо-юнацька футбольна школа "Динамо" є незмінним зразком злагодженої організації роботи та продовжує зрощувати і навчати юних динамівців, створюючи передумови для нових великих перемог "біло-синіх". 

Миколо Григоровичу, бажаємо вам міцного здоров'я, сімейної злагоди, здійснення всіх мрій і бажань, нових звершень у вашій благородній справі та вдячних вихованців, які приноситимуть перемоги для мирної та вільної України!

Колектив ФК "Динамо" (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер