«Минай» - «Динамо»: бомбардирські розклади

«Минай» - «Динамо»: бомбардирські розклади

У суботу, 27 листопада, відбудеться матч 16-го туру VBET Ліги, в якому київське «Динамо» вирушить до Ужгорода в гості до «Миная».

З огляду на те, що наші суперники отримали професійний статус у сезоні 2018/19, історія зустрічей «Динамо» і «Миная» налічує всього п’ять офіційних матчів: двічі команди зустрічалися в розіграші Кубка України та три рази - у чемпіонаті України. У всіх поєдинках переможцями ставали динамівці, пропустивши від закарпатців лише один м'яч, автором якого став Роберт Гегедош, котрий вже не виступає за «Минай».

У нинішньому складі закарпатської команди є тільки один футболіст, який вражав ворота «Динамо», граючи за інші клуби - це літній новачок «Миная» Євген Селезньов. Він забивав киянам у минулому сезоні за «Колос» (з пенальті) і в сезоні 2012/13 за «Дніпро».

Динамівці ж відправили у ворота «Миная» 14 м'ячів: 9 - у рамках чемпіонату України і ще 5 - у кубкових матчах. Серед динамівців найкращими бомбардирами в очних матчах із закарпатцями є Микола Шапаренко та Міккель Дуелунд (виступає в оренді в нідерландському «Неймегені»), які мають на своєму рахунку по два забитих голи. По одному результативному удару в активі Дениса Гармаша, Олександра Андрієвського, Віктора Циганкова, Беньяміна Вербича, Сергія Сидорчука, Карлоса де Пени, Віталія Буяльського, Еріка Раміреса та Жерсона Родрігеса.

Вербич міг оформити і дубль, проте не реалізував пенальті в ворота «Миная» в матчі першого кола минулого чемпіонату. Цікаво, що в тій зустрічі відзначився голом на користь нашої команди діючий футболіст «Миная» Міслав Матіч, зрізавши м'яч у свої ворота після прострілу Віталія Миколенка.

Голи за «Динамо» у ворота «Миная»:

2 - Шапаренко, Дуелунд;

1 - Гармаш, Андрієвський, Циганков, Вербич, Сидорчук, де Пена, Буяльський, Рамірес, Родрігес, Матіч (автогол).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер