Міноборони та YouControl запустили платформу для оперативної допомоги ЗСУ

Міноборони та YouControl запустили платформу для оперативної допомоги ЗСУ

Міністерство оборони України спільно з аналітичною системою YouControl та за підтримки Міжнародного фонду "Відродження" створили онлайн платформу "Люди для України". Мета проєкту – об’єднати та скоординувати дії всіх волонтерів, що працюють над забезпеченням потреб ЗСУ і ТРО.

Платформа дозволить профільним фахівцям МОУ в реальному часі відслідковувати можливості волонтерів щодо закриття конкретних потреб для армії.

Як працює платформа  

Волонтери реєструються на платформі people4ua.com. Далі – швидка верифікація через BankID задля унеможливлення ризиків шахрайства та випадків ДРГ. Волонтер заповнює коротку анкету: яку допомогу готовий надавати, в яких обсягах, в якому населеному пункті, як швидко може закрити потребу. Для зручності потреби розбиті за категоріями: одяг, харчування, транспорт, грошова допомога тощо.

Маючи відповідну інформацію, координатори МОУ зможуть оперативно закривати нагальну потребу. Платформа дозволяє автоматизовано розподіляти допомогу по території всієї України в ті місця, де вона наразі найнеобхідніша та скоординувати логістику для найшвидшої доставки товарів і послуг.

Завдяки платформі "Люди для України" ми акумулюємо всі сили в одному місці:

- Швидкий спосіб передати допомогу туди, де вона потрібна.

- Дозволяє уникнути хаотичних закупівель.

- Дозволяє уникнути шахраїв.

- Допомога має передаватись за призначенням.

- Сильне ком'юніті небайдужих громадян.

Розробку, тестування, доопрацювання/покращення проєкту відповідно до нових потреб МОУ забезпечує компанія YouControl. Безпеку даних платформи гарантує Міністерство оборони України. Після завершення війни портал "Люди для України" буде використовуватись для розподілення гуманітарної допомоги на відновлення країни.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер