Мірча Луческу: «Незадоволений ані рахунком, ані першим таймом»

Мірча Луческу: «Незадоволений ані рахунком, ані першим таймом»

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу прокоментував, як складався для його команди поєдинок проти «Барселони» (0:1).

- Звичайно, я незадоволений ані рахунком, ані першим таймом. Можу сказати, що я задоволений, як ми зіграли у другому таймі, як ми подолали бар'єр побоювання «Барселони». Цілком могли домогтися більшого.

Наші гравці мають розуміти, що це високий рівень Ліги чемпіонів, на який потрібно піднятися і нам. Це не ігри чемпіонату України, а Ліги чемпіонів. Тут набагато більше агресивності. Крім того, що гравці «Барселони» технічні та швидкі, вони ще й більш агресивні були сьогодні, зробивши 18 фолів по ходу зустрічі. Це означає, що будь-яку нашу спробу вийти в контратаку вони переривали фолом.

Мені сподобалося, як у другому таймі ми подолали цей критичний бар'єр, не боялися грати, виходити в атаку. Був ще фол на Гармаші у штрафному майданчику, і треба ще подивитися, як зіграв захисник у цьому епізоді проти Дениса.

Сила «Барселони» була сьогодні в агресивності, як вони застосовували пресинг в атаці. На початку гри в нас був вихід три в одного, і ми не використали його, прийнявши неправильне рішення. На такому рівні потрібно забивати такі моменти та доводити до кінця. Один гол змінює відразу картину на полі.

- Чому «Динамо» та «Шахтар» поки не можуть забити в матчах Ліги чемпіонів у нинішньому сезоні?

- Тому що рівень нашого внутрішнього чемпіонату набагато нижчий, ніж у Лізі чемпіонів. Але у нас ще є домашня гра. Коли граєш із такими командами, то розумієш, що нам ще необхідно багато працювати.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер