Мірча Луческу: «Не вдалося психологічно відновити гравців після «Барселони»

Мірча Луческу: «Не вдалося психологічно відновити гравців після «Барселони»

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу в інтерв'ю «Динамо Київ TV» прокоментував першу поразку «біло-синіх» у чемпіонаті.

- Ми не програвали рівно рік. Колись це мало статися, адже неможливо завжди перемагати. Ми добре розпочали матч, створили кілька непоганих моментів. Треба було забивати, але ми грали спокійно. Одна помилка в обороні коштувала пропущеного голу. Із того моменту гра перейшла до іншого русла. Суперник відійшов в оборону та почав діяти на контратаках. Гравці там хороші та досвідчені, вони знали, як треба грати. Переривали та затягували гру, збивали ритм. Контратак «Ворскла» провела небагато, але вони були небезпечними.

Щодо пенальті, то я не впевнений, що воно було, мені потрібно переглянути цей епізод. Гравець суперника просто встромився у Сидорчука. Із «Барселоною» був практично такий самий епізод, коли Гонсалес викинув Циганкова на доріжку, або зіткнення Альби з Гармашем. Там навіть не було фолу, а тут усе трактується інакше.

- Сім матчів за місяць – хлопці втомилися?

- Не можна було програвати в домашньому матчі з «Барселоною» – після цього було надто велике розчарування та замало днів на підготовку до «Ворскли». Мені не вдалося психологічно відновити гравців. Сьогодні було багато кутових і стандартів, але у полтавців добре зіграв воротар. Скажімо так – негативний день для нашої команди. Наша вина у тому, що ми не реалізували створені моменти. Ми сьогодні були в поганому стані, але, крім того, на полі були ще й деякі інші люди, які трактували епізоди не так, як треба.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер