Мірча Луческу: «Складна гра, важливі три очки»

Мірча Луческу: «Складна гра, важливі три очки»

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу підбив підсумки матчу проти «Минаю» (2:0), що відбувся в Ужгороді в рамках 16-го туру чемпіонату України.

- Чому «Динамо» провело два такі різні тайми?

– Так зазвичай відбувається після Ліги чемпіонів. Ми надто самовпевнено та розслаблено грали у першому таймі. Могли забити три-чотири голи, але не зробили цього. У перерві я казав гравцям, що другий тайм буде зовсім іншим, складнішим, і команда суперника діятиме набагато агресивніше.

Я вважаю, що нам сьогодні пощастило. Міг бути й інший результат. «Минай» створив 3-4 хороші моменти, був більш агресивним і наполегливим. Ми програвали єдиноборства. Тому підсумковий результат у цій важливій грі для нас відмінний.

Добре, що зараз буде тиждень на підготовку, адже наші гравці зовсім не мали пауз. Вони виступали на три фронти: чемпіонат, Ліги чемпіонів, збірна. Цей тиждень дозволить нам відпочити та добре підготуватися до наступної гри.

– Команда не зреагувала на ваші установки у перерві?

- Я попереджав гравців про складну гру, але вони, мабуть, не зрозуміли. У другому таймі, коли розпочалася боротьба, вони почали поступатися, і як наслідок – панікувати. Це було помітно на футбольному полі. Важливо, що ми здобули три очки та йдемо далі, – сказав Мірча Луческу в ефірі програми «УПЛ Online».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер