Мірча Луческу: «Другий тайм не сподобався взагалі»

Мірча Луческу: «Другий тайм не сподобався взагалі»

Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу одразу після кубкового матчу з «Маріуполем» (2:1) дав флеш-інтерв'ю офіційному транслятору турніру.

- Як зіграли футболісти, які зазвичай отримують не так багато ігрового часу? Чи задоволені грою найближчого резерву?

– Мені не сподобався другий тайм взагалі. І ті, хто вийшов після перерви, і ті, хто був на полі весь матч, їхня гра мені не сподобалася. Вони повинні зрозуміти, що претензії до гравців у мене набагато більші, ніж вони собі це уявляють. Я не всіх маю на увазі, але більшість тих, хто грав у другому таймі.

У першому таймі грали добре, комбінували, забили два м'ячі та контролювали події на полі. Але потім зупинилися, таке враження, що просто чекали на завершення гри, щоб скоріше сісти в автобус і поїхати додому. Швидше за все, гравці вже концентрувалися на суботню гру проти цього ж суперника в чемпіонаті.

- У перерві ви не намагалися донести до гравців, що матч ще не закінчено?

- Що б я їм не казав, їхнє ставлення до справи у другому таймі було не тим, що треба. Обговорювати тактичні моменти я не бачу сенсу, адже за два дні ми знову граємо. Це буде зовсім інший матч, аніж сьогодні.

- Цього сезону за титул борються два тренери - ви та Роберто Де Дзербі. Чи відчувається тиск із боку молодшого опонента?

– Я коментую дії своєї команди, а не обговорюю інші.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер