Між матчами з «Динамо» «Евертон» розгромив «Ньюкасл»

Між матчами з «Динамо» «Евертон» розгромив «Ньюкасл»

Цей матч, незважаючи на те, що зустрічалися 14-та та 11-та команди першості, зібрав на «Гудісон Парк» майже аншлаг – 38,806 глядачів.

Якщо казати про стартовий склад команди Роберто Мартинеса, головною подією стало повернення Лейтона Бейнса. Він посів звичне місце на лівому фланзі захисту, на якому в першій грі з «Динамо» грав Гербатт. Окрім Бейнса, у старті з’явилися ще чотири нових прізвища. Майже повністю була оновлена група атаки. Замість Нейсміта, Міральяса, Баррі та Барклі з перших хвилин грали Леннон, Коне, Гібсон та Осман. Не зачепила ротація лише Ромелу Лукаку.

Зазначимо, що в цій грі команда Мартинеса діяла за тактичною схемою 4-4-2: Ховард – Коулмен, Алькарас, Джагєлка, Бейнс – Леннон (Атсу, 85), Маккарті (Бешич, 86), Гібсон, Осман – Коне, Лукаку (Барклі, 74).

Уже на 20-й хвилині «іриски» відкрили рахунок. Із передачі Лукаку відзначився Маккарті. На 56-й хвилині Лукаку забив сам, реалізувавши пенальті. Ще за кілька хвилин гості залишилися в меншості. А на третій, останній, компенсованій хвилині «сині» забили втретє. Барклі, який вийшов на заміну, втік на побачення з голкіпером та легко переграв його. Підсумок зустрічі – впевнена перемога «Евертона» з рахунком 3:0.

У середу на «синіх» чекає вояж до Києва, де в четвер відбудеться матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи проти «Динамо», а в неділю в Лондоні «Евертон» зустрінеться з КПР.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер