На фронті загинув вихованець ДЮФШ «Динамо» Дмитро Півень

На фронті загинув вихованець ДЮФШ «Динамо» Дмитро Півень

ФК «Динамо» (Київ) із сумом зустрів звістку про загибель на фронті вихованця нашого клубу Дмитра Півня.

Дмитро з дитинства мріяв стати професіональним футболістом, записався до ДЮФШ «Динамо», але з ігровою кар’єрою не склалося. З моменту початку повномасштабної війни довго не роздумував і відразу записався до лав Збройних сил України, аби захищати рідну землю від рашистських загарбників.

Не маючи бойового досвіду, Дмитро з позивним "Птаха" пройшов навчально-тренувальні сбори, після чого у складі мотострілецького батальйону вирушив на Донецький напрямок, де перебував «на нулі». У цей же час, як колишній футболіст, організовував із побратимами футбольні баталії, аби хоч якось розважити себе в тих умовах, в яких перебували хлопці.

Отримавши дозвіл від командира батальйону, на початку літа вирвався на кілька днів до Києва та розписався з коханою Оленою. А наступного дня після того, як новоспечена дружина отримала паспорт із новим прізвищем, надійшла звістка, що Дмитра не стало…

Поховають Дмитра Півня на Берковецькому кладовищі у суботу, 6 серпня. Усі бажаючі можуть прийти до центрального входу о 10:30 та попрощатися з Героєм.

ФК «Динамо» (Київ) висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого Дмитра Півня.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер