Навантаження збільшуються, результати покращуються

Навантаження збільшуються, результати покращуються

Непростим видався день для гравців київського “Динамо”. Два вкрай інтенсивних тренування (бігове та ігрове) відняли у футболістів чимало сил, але не бажання працювати.

Уранці динамівці відправилися до Алушти, де провели бігове тренування. А ввечері на них очікували цікаві заняття, які припали до душі футболістам.

Кілька ігрових вправ, в яких діяли різні обмеження (кількість дотиків до м’яча та інші) принесли різних переможців. Гравці розбилися на три команди, кожна з яких зуміла перемогти в тій чи іншій грі. Потроху вписуються у командні дії Денис Онищенко та Олег Гусев, які працюють нарівні з усіма і вже важко уявити, що вони ніколи до сьогодні не отримували подібних навантажень.

Після закінчення вечірнього тренування футболістів очікував новий тест – 7 відрізків по 50 метрів. Минулорічний переможець Георгій Пеєв, через усім відомі причини, був відсутній, тому всі очікували нових тріумфаторів. Святкував перемогу, продемонструвавши відмінну швидкість після чималих навантажень, марокканець Бадр Ель Каддурі.

Приємно здивував факт, що багато хто з динамівських ветеранів поліпшили свої минулорічні показники. Окрім того, по дорозі до готелю саме “асакали” підіймали настрій, створивши у колективі чудовий мікроклімат.

Одразу після тренування динамівців, на поле ялтинського стадіону вийшли футболісти новоросійського “Чорноморця”, які теж проводять підготовчий здір на південному узбережжі Криму.

У п’ятницю кияни проведуть два заняття, а єдиний контрольний матч з маріупольським “Іллічівцем” заплановано на 7 липня.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер