Найкращі гравці «Динамо» у 2021 році за версією вболівальників

Найкращі гравці «Динамо» у 2021 році за версією вболівальників

Протягом 2021 року київське «Динамо» провело 46 матчів у різних офіційних турнірах: 31 – в рамках української Прем’єр-ліги, 10 – на європейській арені, 4 – в Кубку України та ще 1 – у Суперкубку.

За підсумками кожного ігрового місяця вболівальники мали можливість проголосувати за найкращого, на їхню думку, гравця «біло-синіх» у цей період. Протягом 2021 року в нашому офіційному Telegram-каналі було проведено дев’ять таких опитувань, за результатами яких найбільше перемог у номінації «Найкращий гравець місяця» здобув Микола Шапаренко.

Хавбек отримав найбільшу кількість підтримки за свою гру у травні, вересні, жовтні та грудні. Двічі найкращим визнавався Віталій Буяльський – у лютому та серпні. По одній перемозі на рахунку Сергія Сидорчука (березень), Віталія Миколенка (квітень) та Дениса Гармаша (листопад).

Найкращі гравці «Динамо» у 2021 році за підсумками опитування вболівальників:

Лютий – Буяльський

Березень – Сидорчук

Квітень – Миколенко

Травень – Шапаренко

Серпень – Буяльський

Вересень – Шапаренко

Жовтень – Шапаренко

Листопад – Гармаш

Грудень – Шапаренко

У 2021 році Микола Шапаренко провів 40 матчів за «Динамо» в офіційних турнірах, відзначився 5-ма голами у складі «біло-синіх» та записав на свій рахунок 6 результативних передач. В активі Віталія Буяльського – 41 поєдинок, 16 забитих м’ячів і один асист.

Показники Сергія Сидорчука – 41 матч, 5 голів, 3 асисти; Віталія Миколенка – 40 матчів, 2 голи, 5 асистів; Дениса Гармаша – 33 матчі, 9 голів, 2 асисти.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер