Назар Волошин: «Кожен гол – заслуга всієї команди»

Назар Волошин: «Кожен гол – заслуга всієї команди»

- Дуже хороші емоції, перемогли в непростому матчі. Суперник підтискав нас у турнірній таблиці, розташувавшись зовсім близько, тому ми дуже задоволені, що вдалося взяти три очки. Ми показали, що у нас є сили спокійно обіграти їх по грі, забивши чотири голи.

В епізоді з першим голом молодець Яцик, добре відібрав у центрі поля та віддав передачу мені. Я звично прокинув повз захисника та, як зазвичай, необхідно було поцілити в дальній кут, що мені й вдалося зробити – особливо на швидкості це у мене виходить добре.

Другий м'яч став уже наслідком хорошої комбінації. Але, в будь-якому разі, до кожного взяття воріт призводять комбінації, усе робить команда. Буває, що забиваю я, буває хтось інший, але в будь-якому разі кожен гол – це заслуга всієї команди.

Чесно кажучи, ми самі не зрозуміли, як Тлумак забив гол. Напевно, у FIFA переграв, фінти різні побачив та застосував на полі (сміється). Але вийшло красиво. А четвертий м'яч молодець Макс Дячук – вистрибнув, пробив, забив. Знаю, він дуже хотів забити, тож я радий за нього.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер