Микола Шапаренко: «Фортуна не посміхнулася нам у кінці»

Микола Шапаренко: «Фортуна не посміхнулася нам у кінці»

Півзахисник «Динамо» Микола Шапаренко прокоментував стартовий матч групового етапу Ліги чемпіонів проти «Бенфіки» (0:0).

- Для цього і існує футбол, щоб ми переживали такі емоції. Фортуна не посміхнулася нам в кінці - значить, десь ми не заслужили. Прикро, присутнє якесь спустошення...

- Сьогодні Містер налаштовував вас на те, що це повинна бути точно переможна гра в групі?

- Звичайно, він на будь-яку гру налаштовує, як на переможну. Ми розуміли, що нам під силу ця команда, з нею можна грати. Я був упевнений в партнерах, тренерах, уболівальниках, що ми здатні показати гідну гру - так і вийшло.

- Знаємо, що у тебе гарне почуття гумору. З Романом Яремчуком у збірній жартували стосовно майбутнього матчу?

- Так, сиділи, пам'ятаю, після матчу з Чехією. Прощалися, так сказав: «Давай, брате, через два дні побачимося» (сміється). В принципі, особливих жартів не було. Яремчук із повагою відгукувався про «Динамо», як і ми про його команду.

Його завдання в «Бенфіці» - виходити і забивати. Але добре зіграв у кількох моментах Денис Бойко, не дозволив забити, та й загалом наш воротар провів хороший матч.

- Як тобі підтримка вболівальників на трибунах?

- Безумовно, вболівальники сьогодні були просто супер. Їх було чутно кожну хвилину. Хочеться, щоб така кількість глядачів приходила на стадіон частіше.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер