Микола МОРОЗЮК: «Нам потрібно приділити максимум уваги грі в обороні»

Микола МОРОЗЮК: «Нам потрібно приділити максимум уваги грі в обороні»

- Настрій у нас бойовий. Ми готуємося до дуже серйозної гри, вже не згадуючи про те, як ми зіграли в Італії. Ми хочемо завтра виконати завдання, заради якого ми доклали чимало зусиль. Будемо завтра намагатися досягти позитивного результату.

- Як захисники збираються нейтралізувати Чіро Іммобіле? Кого крім нього ви побоюєтеся у складі італійського команди?

- У складі «Лаціо» небезпечний не тільки Іммобіле. Там є ціла група виконавців, які добре діють в атаці, це дуже сильні в індивідуальному плані футболісти. Не тільки захисники, але і вся наша команда повинна приділити максимум уваги грі в обороні та індивідуальній грі. А Іммобіле, думаю, потрібно приділяти особливу увагу, так як він зараз перебуває у хорошій формі, забиває досить багато.

- Коли вам було легше протистояти «Лаціо» - в першій грі, коли ви могли чимось здивувати суперника, або зараз – коли суперник вас вже краще знає, але і ви краще знаєте суперника?

- Напевно, зараз ми вже відчули на собі силу суперника і знаємо, з ким маємо справу, а не просто бачили суперника по відео. Думаю, що ми підготуємося найкращим чином і продемонструємо завтра свої найкращі якості. Безумовно, суперник дуже хороший, повторюся, «Лаціо» має в складі дуже сильних гравців. Сподіваюся, завтра багато глядачів прийде нас підтримати. Гра обіцяє бути цікавою.

- Яка ймовірність того, що ви будете грати на утримання рахунку? Або такий варіант не розглядається?

- У нас не буде завдання весь час тільки оборонятися чи тільки атакувати. Зрозуміло, що італійцям потрібна перемога, потрібно забивати. Але у нас є своя стратегія, свій план на гру. Я думаю, що ми також не будемо відсиджуватися в обороні і відбиватися всі 90 хвилин. Будемо намагатися задіяти свої кращі якості і використовувати свої моменти.

- У цьому році «Динамо» на своєму полі не програвало. Чи не стане фактор домашнього поля вирішальним?

- Дай Бог, ми продовжимо цю серію. Думаю, всі будуть тільки раді цьому.

- Важкі погодні умови допоможуть вашій команді у грі з теплолюбними італійцями?

- Всі знаходяться в однакових умовах. Побачимо, чи допоможе нам погода, лише після фінального свистка.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

КВИТКИ НА МАТЧ "ДИНАМО" - "ЛАЦІО"

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер