Нова рубрика: ««Динамо» Київ NEWS у Лізі чемпіонів». Частина 1

Нова рубрика: ««Динамо» Київ NEWS у Лізі чемпіонів». Частина 1

Ми розпочинаємо нову рубрику ««Динамо» Київ NEWS у Лізі чемпіонів», яка буде на регулярній основі розповідати вам про останні новини у стані клубів, які можуть стати суперниками «біло-синіх» у нинішньому розіграші найпрестижнішого клубного трофею у світі.

Працювати вона буде до 27 серпня – дня, коли стане відомий склад груп після жеребкування у «Гримальді Форум» у Монако.

Отже, у сьогоднішньому випуску пропонуємо познайомитися з новинами клубів із першого кошика.

У той час, як Ліонель Мессі бореться з Аргентиною за корону Південної Америки, багато хто з його одноклубників по каталонській «Барселоні» проводять свою літню відпустку. Так, захисник Рафінья зустрівся зі своїм кумиром зі світу боксу Флойдом Мейвезером.

Мюнхенська «Баварія» підписала трирічний контракт із 26-річним голкіпером Свеном Ульрайхом, який раніше захищав ворота «Штуттгарта».

«Челсі» досяг домовленості про проведення 5 серпня в Лондоні на «Стемфорд Бридж» товариської зустрічі зі знайомою нам флорентійською «Фіорентиною», яка стане першою для підопічних Жозе Моуріньо в новому сезоні.

«Бенфіка» візьме участь у Кубку Північної Америки, в якому в першому поєдинку зіграє 24 липня в Хартфорді з усе тією ж «Фіорентиною». У турнірі також візьмуть участь канадський «Торонто», французький ПСЖ та мексиканська «Америка».

Французький «Парі Сен-Жермен» підписав нову угоду з аргентинським півзахисником Хав'єром Пасторе, яка розрахована до літа 2019 року. Згідно з контрактом, зарплату Пасторе буде збільшено з 3 до 6,5 мільйонів євро.

«Манджукич є гравцем світового рівня. Я дуже радий». Це слова Массиміліано Аллегрі. Так тренер туринського «Ювентуса» прокоментував трансфер 29-річного хорвата з мадридського «Атлетико»: «Це гравець, який може забивати в усіх лігах. В Італії він буде почуватися дуже добре».

Нарешті, ПСВ «Ейндховен» підписав контракт із талановитим данським півзахисником Николаєм Лаурсеном, який грав у минулому сезоні за «Брондбю».

Олег Задерновський

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер