Нове освітлення на динамівській арені

Нове освітлення на динамівській арені

Готуючись до прийому матчів Ліги чемпіонів і продовжуючи розвивати клубну інфраструктуру, на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського до початку футбольного сезону буде повністю замінено освітлення. Таким чином, освітлюваність стадіону становитиме до 1600 люкс, що повністю відповідає найвищим вимогам УЄФА до футбольних арен.

На даний момент на чотирьох освітлювальних щоглах все готове для проведення монтажу систем освітлення. За більш докладною інформацією кореспондент www.fcdynamo.kiev.ua звернувся до директора стадіону «Динамо» Юрія Піхтовникова.

- У середині травня, відразу після завершення футбольного сезону, ми приступили до демонтажу старих систем освітлення. Вони були встановлені в 1979 році, акурат перед московською Олімпіадою, і їх потужність становила 1050 люкс. Цього цілком вистачило футболістам і глядачам, а от для забезпечення якісної телевізійної роботи трансляції біло недостатньо. Розрахунок, проектування і монтаж нових світлотехнічних комплексів здійснюють спеціалісти українського представництва «Філіпс». Усе освітлювальне устаткування, виробником якого є та ж компанія, доставлено до Києва. Протягом найближчого місяця будуть проведені монтаж і тестування систем освітлення, після чого стадіон буде знову готовий для проведення матчів високого рівня. До слова, кілька місяців тому на «Динамо» було повністю замінено звукове обладнання, а точніше – у заздалегідь передбачених місцях установлено 10 акустичних систем. Якість їх звучання любителі футболу могли перевірити минулою весною, на домашніх матчах нашої команди.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер