Звернення президента «Легії» Даріуша Міодускі

Звернення президента «Легії» Даріуша Міодускі

Зустріч київського «Динамо» з варшавською «Легією», яка відбулася у столиці Польщі 12 квітня, дала початок благодійному турне «біло-синіх» під гаслом Match for Peace! Stop the War! (Матч за мир! Зупинимо війну!).

Від імені варшавської «Легії» подяку тисячам глядачів, які відвідали стадіон і створили неймовірну підтримку, та партнерам, які допомогли в організації події, висловив президент клубу Даріуш Міодускі:

«Понад 17 000 вболівальників зібралися у вівторок, щоб взяти участь у благодійному матчі між «Легією» Варшава та «Динамо» Київ! Я хотів би подякувати всім, хто відвідав стадіон «Легії» та створив фантастичну, дружню атмосферу. Бачити ваші емоції – дуже зворушливий досвід для всіх. 

Вітаємо чудову команду «Динамо» Київ за гру. Ми бажаємо вам удачі в наступних матчах. 

До кінця квітня стане відомо, скільки коштів було зібрано під час благодійної гри, і вони будуть передані внутрішнім біженцям в Україні. Дохід буде перераховано на рахунок Посольства України в Польщі. 

Я хотів би подякувати спонсорам та діловим партнерам, а саме PKN ORLEN, банку Gospodarstwa Krajowego, торговельній марці Plus500, FORTUNA, Totalizator Sportowy, Black Red White, без яких захід не відбувся би, а також жителям Варшави разом з усіма гостями на стадіоні та людьми, які дивилися матч вдома. 

Я радий, що футбол також об’єднав спільноту Linkedin, яка підтримала ініціативу своєю реакцією на платформі».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер