Огнєн ВУКОЄВИЧ: «Ми можемо пишатися своєю грою»

Огнєн ВУКОЄВИЧ: «Ми можемо пишатися своєю грою»

У заключному третьому матчі в Гданську проти чинних чемпіонів Європи іспанців підопічним Славена Білича для виходу до чвертьфіналу необхідна була перемога. Однак, у підсумку була мінімальна поразка 0:1.

У стартовому складі Хорватії на поле вийшов динамівець Огнєн Вукоєвич (на фото справа). Всі проведені 81 хвилину Огнєн був повноправним господарем центру поля. Його заміна на нападника Едуардо була вимушеною
тренер для перемоги кинув у бій гравця атаки. Вукоєвич успішно вигравав єдиноборства, причому лише одного разу порушив правила. За гру він подолав 9841 метр. Другий представник нашого клубу у складі «картатих» Ніко Кранчар на поле цього разу не вийшов.

Останні хвилини зустрічі для хорватських гравців минули за принципом пан або пропав. Вони всією командою пішли вперед, залишивши багато простору позаду, за що були миттєво покарані. На 89-й хвилині Іньєста та Навас вийшли «на побачення» з Плетикосою, і гравець «Севільї» забив вирішальний м'яч. У підсумку з групи вийшли Іспанія та Італія.

Відразу після матчу Огнєн Вукоєвич підбив підсумки гри своєї команди на європейському чемпіонаті.
 
- Ми не досягли потрібного результату. Іспанія була дуже сильною. Щоб переграти її, потрібно трохи успіху. У нас був відмінний момент, але Касільяс відбив удар Ракітича.

Ми грали добре й виконали свій план на гру, але трохи не вистачило успіху. Але ми можемо пишатися своєю грою на турнірі. Упевнений, що незважаючи на те, що ми не вийшли до чвертьфіналу, вболівальники також пишаються виступом команди,
цитує Вуко Чемпионат.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер