Олександр Караваєв: «Втілюємо вимоги Містера в гру - і отримуємо результат»

Олександр Караваєв: «Втілюємо вимоги Містера в гру - і отримуємо результат»

Універсал київського «Динамо» Олександр Караваєв прокоментував результативну перемогу над «Колосом» (7:0), а також відреагував на жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів.

- Очікували, що матч виявиться настільки результативним?

- Якщо скажу, що ми очікували настільки результативного матчу, то, напевно, злукавлю. Але налаштовувалися дуже серйозно та очікували хорошої гри. У минулому чемпіонаті у нас були складні матчі з «Колосом», тому до сьогоднішнього протистояння серйозно готувалися в психологічному плані. Зіграли у свою гру, яку готували - і це вилилося в хороший результат.

- Швидко забитий м'яч відіграв велику роль?

- Так, ми обговорювали на лавці запасних, що заб'ємо швидкий м'яч, після чого підуть ще голи. Так і вийшло. У минулих матчах результативність у нас кульгала, але в останніх двох поєдинках ми забили 11 голів - і це дуже здорово. Потрібно не зупинятися та рухатися далі.

- Повернення Мірчі Луческу також мало важливе значення?

- Так, ми це теж обговорювали. Містер повернувся на тренерське місце - і відразу ж такий результат. Усі бачать його вплив на команду, він додає нам психології переможців, вимагає тільки перемог. Ми в це віримо і у нас це виходить. Крім того, Містер пояснює та показує, що нам потрібно робити, ми втілюємо це в гру й отримуємо результат.

- Тому навіть за великої переваги в рахунку ви продовжували йти вперед і атакувати?

- У Містера є таке правило - ніколи не зупинятися та виконувати його вимоги. Коли перевага вже досягнута і ми трохи зупиняємося, втрачаємо свої позиції, то Містер дуже засмучується. Тому необхідно виконувати установку тренера з першої до останньої хвилини, суворо грати і в обороні, і в атаці всією командою.

- Які у тебе враження від жеребкування Ліги чемпіонів?

- Враження більше позитивні, адже завжди хочеться грати з топовими клубами. У зустрічах з ними можна перевірити себе, свій рівень гри. З такими командами хочеться показувати свій футбол. Крім того, виїзні матчі пройдуть на величезних стадіонах у присутності божевільних уболівальників. Упевнений, що і наш стадіон буде заповнений. Звичайно, це додає мотивації та впевненості. Це те, заради чого ми, футболісти, живемо. Грати за заповнених трибун, на найвищому рівні - це щастя. Тому такий жереб - це дуже класно.

- Чого очікуєш від поїздки в розташування національної команди, яку очолив новий головний тренер?

- Завтра ми зберемося, познайомимося і тренер розповість нам про майбутню роботу. Упевнений, що на першому місці стоїть результат. Про це сказав навіть Містер. Тому вирушаємо до розташування збірної за результатом.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер