Олександр Шандор – головний арбітр матчу «Чорноморець» - «Динамо»

Олександр Шандор – головний арбітр матчу «Чорноморець» - «Динамо»

Комітет арбітрів УАФ оприлюднив суддівські призначення на матчі 15-го туру чемпіонату України з футболу.

Поєдинок між «Чорноморцем» та «Динамо» обслуговуватиме суддівська бригада на чолі з Олександром Шандором, котрий представляє Львів. 32-річний рефері почав залучатися до суддівства в елітному дивізіоні минулого сезону, а у нинішньому провів 5 матчів та ще 6 разів призначався четвертим арбітром. Одного разу він обслуговував і матч за участю київського «Динамо». Не так давно, у 10-му турі чемпіонату України, за суддівства Шандора «Динамо» вдома приймало «Шахтар», цей поєдинок завершився унічию 0:0, а арбітр показав шість жовтих карток.

Також перетинався Шандор цього сезону і з «Чорноморцем» - у 6-му турі одесити вдома зіграли унічию із «Олександрією» 2:2, а арбітр показав чотири попередження.

У матчі «Чорноморець» - «Динамо» буде задіяна система ВАА. Арбітром ВАА призначено Олексія Деревінського із Хмельницького.

Головний Арбітр – Шандор О.А. (Львів)

Асистенти арбітра – Жуков О.В. (Харків), Матяш В.В. (Донецьк).

Четвертий арбітр – Романов В.М. (Дніпро).

Спостерігач арбітражу – Ярмолинський Л.М. (Київська обл.).

Арбітр ВАА – Деревінський О.О (Хмельницький).

Асистент ВАА – Висоцький В.О. (Запоріжжя).

Спостерігач ВАА – Мосейчук Ю.Ю. (Чернівці).

Нагадаємо, «Динамо» мало вирушити у гості до суперника, але цей номінально гостьовий для нашої команди матч за згодою сторін було вирішено провести в Києві. Матч «Чорноморець» - «Динамо» відбудеться на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського у п’ятницю, 19 листопада. Початок – о 19:30.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер