Олександр Сирота: «Перші дні тренувань завжди даються непросто»

Олександр Сирота: «Перші дні тренувань завжди даються непросто»

Захисник «Динамо» Олександр Сирота розповів офіційному клубному сайту про відпустку та індивідуальну підготовку до тренувальних зборів.

- У відпустці вдалося відпочити з коханою дівчиною в Домінікані. Ще в літаку перетнувся з багатьма знайомими футболістами, одним із них був наш воротар Руслан Нещерет, а вже безпосередньо на курорті жив в одному готелі з півзахисником «Ворскли» Володимиром Чеснаковим.

Щодо власне відпочинку, то перші кілька днів нічого не робив та проводив час переважно на пляжі, а потім уже поєднував із різними активностями. Після повернення з теплих країв новорічні та різдвяні свята вже зустрічав у сімейному колі.

- Коли почав виконувати план індивідуальних тренувань, які роздали футболістам перед тим, як піти у відпустку?

- Ще в Домінікані почав виконувати різні вправи, а вже після повернення до Києва займався під керівництвом тренера.

- Наскільки важко давалися такі індивідуальні заняття?

- Перші дні завжди даються непросто, тому й розпочав роботу раніше. Але ми всі розуміємо, що це необхідно, адже попереду непростий період тренувальних зборів, до яких потрібно підійти підготовленим у фізичному плані.

- На що робився основний акцент в індивідуальних заняттях?

- На загальнофізичну підготовку. Усе було у комплексі – і біг, і тренажерний зал. Незважаючи на доволі теплу погоду, на вулиці виконував лише легкі пробіжки, після чого вже переходив до приміщення для основної роботи.

- Які очікування від другої частини сезону?

- Необхідно добре підготуватися до поновлення чемпіонату України. Оскільки в єврокубках ми не беремо участі, буде можливість зосередитися на внутрішніх змаганнях. Можу запевнити, що ми зробимо все, що від нас залежить, щоб знову виграти чемпіонат та Кубок України.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер