Олександр АНДРІЄВСЬКИЙ: У першому таймі гравці «Бохума» були свіжішими

Олександр АНДРІЄВСЬКИЙ: У першому таймі гравці «Бохума» були свіжішими

- Сьогодні було більш поновлююче тренування, грали в тенісбол. Скоріше вправи для того, щоб отримати хороші емоцій після вчорашньої гри.

- Як тобі вчора далися 45 хвилин на полі?

- Перші матчі на зборах завжди даються важко. Під кінець уже відчувалося, що сили закінчуються, але доводилося бігти до кінця в кожному епізоді, щоб не пропустити у свої ворота.

Але у нас достатньо футболістів, тому тренер дав кожному зіграти по тайму. Можна сказати, що всі мали однакові можливості себе проявити...

- У першому таймі у команди було два опорники, але у другому Че Че виконував функції опорного хавбека, а ви з Гармашем грали вище. Усе правильно?

- Так, саме так. Їхня команда грає в хороший короткий середній пас, тож Олександр Миколайович сказав нам із Денисом грати вище і там вступати у відбір.

- Можливо з цим пов’язана більша результативність команди після перерви?

- Можливо. А може, ми забили більше просто через те, що в першому таймі гравці «Бохума» були свіжішими. Вони ж грали другий тайм у тому ж складі...

- Тобі вчора вдалося відзначитися асистом на Русина…

- Гармаш віддав мені хороший пас у вільну зону, а далі Назарій класно відкрився і мені залишалося лише покотити йому під удар…

- Що скажеш на рахунок взаєморозуміння гравців на полі?

- У нас дуже хороше взаєморозуміння. Ми давно граємо разом із більшістю гравців, із багатьма ще з дубля. Тим паче, що фактично вчора на полі був лише один новачок.

- Учорашній матч якось підсумував попередню роботу в Марбельї?

- Так, було цікаво, як ми зіграємо на фоні навантажень.

- Чи важливо було стартувати з перемоги?

- Звичайно, приємно почати рік із перемоги. Сподіваюсь, що ми так його і продовжимо.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер