Олександр Андрієвський – найкращий гравець матчу з «Шахтарем»

Олександр Андрієвський – найкращий гравець матчу з «Шахтарем»

Підбиваємо підсумки опитування щодо найкращого гравця команди в матчі 22-го туру Favbet Ліги «Шахтар» - «Динамо», який відбувся минулої суботи, 17 квітня, і завершився мінімальною перемогою киян із рахунком 1:0.

У голосуванні взяли участь понад три тисячі респондентів, які віддали найбільшу кількість своїх голосів (50%) за півзахисника нашої команди – Олександра Андрієвського. 26-річний хавбек вийшов у стартовому складі киян і був замінений на 70-й хвилині на Миколу Шапаренка, відзначившись заробленим пенальті, після якого було забито єдиний гол у матчі, що приніс перемогу динамівцям.

Друге місце вболівальники віддали Карлосу де Пені (23%), який, власне, і реалізував одинадцятиметровий удар. Цей забитий м’яч став для уругвайця третім за «Динамо» в чемпіонаті України. Також до п'ятірки найкращих увійшли Ілля Забарний (8%), Віталій Миколенко (5%) та Віталій Буяльський (4%).

Топ-5 гравців «Динамо» в матчі з «Шахтарем» на думку вболівальників:

1. Андрієвський – 50%

2. Де Пена – 23%

3. Забарний – 8%

4. Миколенко – 5%

5. Буяльський – 4%

Підписуйтесь на офіційний Telegram-канал «Динамо» та будьте в курсі всіх клубних новин! Оперативно дізнавайтеся про результати матчів, читайте коментарі тренерів та гравців! 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер