Олександр Андрієвський: «Скучили за футболом і офіційними матчами»

Олександр Андрієвський: «Скучили за футболом і офіційними матчами»

- Перший тиждень тренувань, після виходу з карантину, позаду. Які відчуття? Скільки днів знадобилося, щоб влитися в процес?

- Фактично відразу влилися. Адже ми тренувалися за індивідуальною програмою, проблеми з цим не було. Тільки можу сказати, що дуже радий повернутися до загальної групи. Щасливий, що вже скоро будуть офіційні матчі.

- Зараз йде повноцінний тренувальний процес, без «розкачки», як це буває на зборах. Фізична форма дозволяє витримувати навантаження?

- Думаю, що так. Ми кожен день бігали, коли працювали за індивідуальною програмою. І, скажімо так, тренування у нас були не з легких. Ми індивідуально проробили гарну роботу в плані фізичного навантаження.

- Той факт, що команда довго не тренувалася разом, якось позначається на ігрових зв'язках?

- Можливо, цей момент трохи і був присутнім. Але минув тиждень і все налагодилося. Вчора, в суботу, хлопці були більш зіграними. Якщо і вплине, то не сильно. У нас є час до першого матчу, так що, думаю, проблеми не буде.

- Якщо все піде за планом, то першим офіційним матчем після карантину буде поєдинок з «Шахтарем». Чи тримають футболісти цей поєдинок в голові, чи почалася підготовка безпосередньо до протистояння з «гірниками»?

- Про «Шахтар» ми аж так не думаємо, хочемо просто, щоб відновився чемпіонат, оскільки скучили за футболом і за офіційними іграми. Всі готуються на максимумі своїх можливостей.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер