Олександр Караваєв: «З «Дніпром-1» завжди потрібно бути напоготові» (+ВІДЕО)

Олександр Караваєв: «З «Дніпром-1» завжди потрібно бути напоготові» (+ВІДЕО)

- «Дніпро-1» має переможну серію з трьох матчів. Що можеш сказати про майбутнього суперника?

- Переглядаємо вже матчі «Дніпра-1», та й без цього бачили їхні ігри, знаємо, як вони діють. Сильна міцна команда, видно, що додали після першого кола, хоча й тоді було нелегко з ними. Тактично добре підковані, строго грають в обороні, добре вибігають у контратаки. Хороші центральні півзахисники, які бачать поле, можуть віддати передачу за спину, попереду є нападники, які добре вибігають, тому завжди потрібно бути напоготові.

- Денис Попов після перемоги в Олександрії сказав, що ми знаємо мету, до якої йдемо. Чи є думки про чемпіонство вже зараз?

- Та які можуть бути думки? На кожну гру потрібно виходити, як на останню. Звичайно, у кожному матчі ми думаємо лише про перемогу, в іншому випадку шансів обіграти суперника буде мало. Тому тренер нас налаштовує лише на перемогу в кожній грі. Будь-яка втрата очок нівелює всі наші попередні успіхи.

- «Дніпро-1» у трьох останніх матчах пропустив лише один м’яч…

- Значить, вони строго грають в обороні, з великою концентрацією, виконуючи установку тренера. Також у них є свою тактика, яку вони беруть за основу, і правильно перелаштовуються по ходу гри. Повторюся, ми розбираємо «Дніпро-1» на теоретичних заняттях, і тренерський штаб детально нам пояснює, як потрібно діяти, щоб зіграти на слабких якостях суперника.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер