Олександр ХАЦКЕВИЧ: «До середини лютого матимемо повну картину по АЕКу»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «До середини лютого матимемо повну картину по АЕКу»

- До суперника поставився спокійно, врівноважено і рівно. Гадаю, так само зробив і АЕК. Зараз час відпустки і відпочинку, а коли цей період закінчиться, нам буде простіше зібрати дані по ним, оскільки в чемпіонаті Греції почнуться офіційні ігри. Тож ми будемо мати повну інформацію щодо суперника.

Якщо чесно, поки не зосереджував увагу на цій команді, тому не скажу вам, чим виділяються греки. Останнім часом у нас був дуже жорсткий графік ігор і напружений кінець сезону, тому в дану хвилину я не думаю ні про АЕК, ні про що-небудь інше. Зараз команда відпочиває, а коли прийде час, займемося підготовкою до Ліги Європи. Жереб так само, як і суддівські рішення - це те, на що ми вплинути не можемо.

Команда, яка посідає перше місце в групі, грає перший матч на виїзді, а другий - вдома. Ми не знаємо, яка в Києві буде погода у 20-х числах лютого, коли нам належить грати, тож особливої переваги в тому, де починати - вдома чи на виїзді - я не бачу.

Плани на відпустку? Передусім хочу привітати всіх наших уболівальників із прийдешніми новорічними та різдвяними святами, бажаю насамперед міцного здоров'я, гарного настрою і всього найкращого. А мої плани нехай залишаться при мені. Нарешті, проведу час із сім'єю.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер