Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Моменти, які були створені сьогодні, потрібно реалізовувати»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Моменти, які були створені сьогодні, потрібно реалізовувати»

- У першому таймі суперник завдав лише двох ударів по наших воротах, які призвели до двох голів. Так, в атаці ми грали добре, різноманітно, шукали варіанти, але коли з’являлися моменти для ударів, намагалися ще поліпшити позицію. Але потрібно брати відповідальність на себе. Такі моменти, які створювалися сьогодні, потрібно реалізовувати, а от до гри в обороні, навіть зважаючи на той факт, що змінювалися склади, є питання. Зауважу, що перший збір ми присвятили діям саме в атаці, а от на другому будемо працювати над проблемними моментами, і в цьому плані гра зі «Спартою» була доволі інформативною.

- Після 60-й хвилини практично повністю оновився склад, вийшли свіжі гравці, але при цьому темп гри впав. Найяскравішим же моментом став епізод із забитим м’ячем Алібекова після того, як йому скинув м’яча Че Че…

- Забитий м’яч Алібекова – це саме те, про що ми говоримо. Коли є можливість, потрібно бити по воротах, шукати нагоду для того, аби пробити по воротах. Не можу сказати, що темп гри впав, лише погіршилася якість переходу від оборону в атаку. Але найголовніше, що ми бачимо те, що вони розуміють, як виходити в атаку, з-під пресингу на своїй половині поля, а от виконання – це вже їхня майстерність.

- Наприкінці поєдинку Русин мав чудовий момент, аби зрівняти рахунок?

- Не лише у нього була нагода – зокрема, у Франа було два моменти… Загалом, у кожного гравця лінії атаки були сьогодні моменти. Звичайно, десь позначилася втома наприкінці збору. Але питань до них по руху й по тому, як вони сприймають наші вимоги, немає. Лише потрібно працювати над якістю.

- Напевно, далі має бути легше, враховуючи, що на перших зборах закладалися фізичні кондиції…

- Так, ці збори були доволі інтенсивними, хлопці були під навантаженням. На наступному етапі підготовки у нас буде п’ять матчів, через які вже готуватимемо команду до поновлення сезону.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер