Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Найголовніше, що те, над чим ми працювали цього тижня, – сьогодні реалізувалось»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Найголовніше, що те, над чим ми працювали цього тижня, – сьогодні реалізувалось»

- Яку ціль Ви переслідували в цьому матчі, і чи досягнута вона?

Насамперед це організація гри, дисципліна. Ми більше сьогодні грали не першим номером, а те, що ми відпрацьовували на тренуваннях, над швидким переходом з оборони в атаку. Так забили перший гол, другий, і практично третій. Можливо був технічний брак, але на сьогоднішній день головне було зіграти компактно і організовано. Те, що технічний брак буде на даному етапі, було зрозуміло. Найголовніше, що те, над чим ми працювали цього тижня, – сьогодні реалізувалось.

- «Бохум» у дебюті матчу створював небезпеку поблизу наших воріт. При цьому команда, як здалося зі сторони, швидко виходила з оборони в атаку. Ви задоволені як хлопці використали цей компонент сьогодні?

- Так, звичайно задоволений, тому що ми забили три голи після переходів з оборони в атаку. Щодо стандартних положень, то зараз нам додав міці Фран Соль, навіть у грі в обороні при стандартних положеннях. Сподіваюся, ми додамо насамперед у надійності.

- Для багатьох стало несподіванкою такий швидкий дебют Франа Соля. Прокоментуйте його придбання.

- Він вчора прилетів, тільки о 9:30 прибув до готелю, але сказав що знаходиться в хорошому стані і провів з нами два тренування. Плюс він до цього вже проходив тут збори зі своєю колишньою командою. 45 хвилин він був готовий зіграти і було видно, що він чіпляється за м’ячі і є взаємодія. Гравець він навчений, багато говорити не потрібно. Найголовніше - це трохи часу, щоб він зігрався з хлопцями.

- Віталій Буяльський зазначив, що Соля добре прийняли і зараз головне, щоб він прийшов швидко адаптацію. Хлопці готові йому допомогти швидше її пройти.

- Зрозуміло, що коли ми цікавимось футболістом, ми дивимось на його професійні та людські якості. Ми дізнаємось інформацію, ось помічник дізнавався інформацію коли він був у «Реалі» та «Вільяреалі», є інформація з Голландії. Він комунікабельний хлопець, товариський, посміхається. Йому вистачило одного дня, щоб у нього з’явилися хлопці, з якими він більше спілкується, насамперед це іспаномовні і англомовні хлопці. Тому не думаю, що для нього знадобиться якийсь великий період часу, щоб адаптуватися у нашій команді.

- Соль зазначав, що для нього важливим була ваша особиста зацікавленість у цьому переході. Що ви сказали?

Коли ми вийшли на останній етап перемовин, я з ним зв’язався, мені було цікаво, як дивиться його сім’я на переїзд до України. Тут сім’я його підтримала і він уже разом із нами, гравець нашої команди, і я сподіваюся, що цей трансфер підсилить насамперед нашу гру в атаці.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер