Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Швидкість та бачення гри були на хорошому рівні»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Швидкість та бачення гри були на хорошому рівні»

- Завдання на два дні ігор - отримати рівномірне навантаження, те ж саме - взаємодія, відчути один одного. Можливо, в середині поля ми зробили інші поєднання, тут у нас вибір більший, перевірили, хто й як взаємодіє. Кожна гра інформативна. Зараз розберемо матчі, розставимо акценти, що нам вдавалося, а над чим ще необхідно попрацювати. Ці два спаринги на це й були спрямовані.

- Гравці втомилися?

- Навантаження розподілене рівномірно. Практично всі відіграли по 90 хвилин. У нас усе одно ще триває підготовчий період. Не думаю, що вони втомилися. Наприкінці гри було помітно, що хлопці, які вийшли на 30 хвилин, виглядали значно свіжішими за опонентів. Але сама швидкість та ведення гри були на хорошому рівні.

- Ви тепло поспілкувалися зі своїм португальським колегою. Знайомі?

- Він запитав, коли я грав у місті Тяньцзінь, адже зараз працює там. Перекинулися кількома словами.

- Свого часу ви виступали за «Тяньцзінь Теда» - принципового суперника сьогоднішніх опонентів «Динамо». Була присутня якась особлива принциповість для вас у цьому протистоянні?

- Я не відчував особливої ​​принциповості, коли ми грали в одному місті один проти одного. Зараз, зрозуміло, футбол там піднявся за рахунок легіонерів. Рівень зростає, але на той момент не було відчуття, що це дербі.

- Два «зіркових» легіонери китайської команди забили два м'ячі - Пато та Модесте. Чи вітаєте ви такий футбол?

- Якщо легіонер приходить до будь-якої команди, то він має бути за рівнем вище, ніж місцеві футболісти. Сьогодні гра це показала. Можливо, те, що Пато забив із рикошету - це справа випадку, але сказати, що він сильно напружував нашу оборону, я не можу. А Модесте - так, він нав'язував боротьбу, вихід через нього в атаку, виграв багато верхової боротьби, здорово зіграв при стандарті. Напевно, це від нього й вимагається. Але як вони виглядали - мене це цікавило найменше.

- Яке враження після матчу з «Колосом» та двох контрольних зустрічей у Австрії залишає новачок Че Че?

- Грає практично без втрат, дуже здорово тримає позицію, розганяє атаки. Я питав, яка позиція для нього більш «рідна» - вище під нападником або з глибини. Він сказав, що з глибини.

- Як команда буде готуватися в найближчі дні?

- Завтра у нас - одноразова робота, більше відновлювального плану. Сьомого числа ми проведемо вже дворазову роботу. Але та група, яка буде грати восьмого числа, проведе дворазову, але легшу за навантаженням, роботу. Тому що, починаючи з наступного матчу, ми будемо давати футболістам більше ігрового часу, а заміни проводити вже зважаючи на те, як хто виглядає на полі.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер