Олександр Тимчик: «Нам ще належить провести велику роботу»

Олександр Тимчик: «Нам ще належить провести велику роботу»

Після гри він поділився емоціями від першого поєдинку нового сезону і від упевненої перемоги «Динамо» з рахунком 4:1:

- Ми всі раді, що перемогли, що почали сезон з перемоги. Усе добре, настрій піднесений. Але вже потрібно забувати цей матч і готуватися до наступного поєдинку - матчу за Суперкубок із «Шахтарем», який відбудеться вже найближчого вівторка.

- Це був ваш перший офіційний матч за «Динамо» після повернення з оренди. Чи давно чекали цього моменту?

- Звичайно, я дуже довго чекав і багато працював, щоб повернутися до клубу, витримувати конкуренцію, намагатися закріпитися в основному складі і постійно грати. Щасливий, що поки це виходить. Головне, що команда сьогодні виграла.

- З огляду на те, що ви здобули перемогу з упевненим рахунком, чи можна сказати, що все задумане вдалося реалізувати?

- Так, багато що вийшло на полі. Але потрібно розбиратися в епізоді з пропущеним м'ячем. Будь-яка команда не хоче пропускати, тим паче це неприємно для нас, захисників. Ми вже добре розуміємо, що від нас хоче бачити Луческу, і намагаємося виконувати його вимоги. Але нам ще належить провести велику роботу. Гадаю, з кожним тренуванням ми будемо діяти все краще і краще.

- Було помітно, що «Динамо» стало більше контролювати м'яч і використовувати високий пресинг - це вимоги тренерського штабу?

- Так. Ми тільки в другому таймі віддали ініціативу супернику. Луческу завжди підкреслює, що ми повинні мати терпіння, не поспішати грати вперед і, якщо потрібно, три, чотири і навіть п'ять разів перевертати напрямок атак. Тоді у будь-якому разі звільниться зона, і в цей момент необхідно включити максимальні швидкості і розкрити фланг.

- Що головний тренер сказав у роздягальні після гри?

- Привітав усіх з перемогою і подякував за гру. Також сказав, що було багато помилок, що будемо їх розбирати і серйозно готуватися до наступних поєдинків.

- Зараз уже всі думки про матч за Суперкубок 25-го серпня?

- Звісно. Гра з «Олімпіком» уже закінчилася, і час налаштовуватися на матч, який відбудеться у вівторок. Гадаю, вийде хороша гра, адже зустрічаються два принципові суперники. Усе побачимо на полі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер