Олексій ГЕРАСИМЕНКО: «Гра була до гола»

Олексій ГЕРАСИМЕНКО: «Гра була до гола»

- Вважаю, це була хороша гра рівних суперників. Я би сказав, нічийна гра. У нас було 3-4 хороших моменти, й у «Шахтаря». Але індивідуальна помилка призвела до пропущеного м'яча. Потрібно рухатися далі. І нам, і, думаю, глядачам гра з обох сторін сподобалася.

- Чи потрібно робити послаблення на вітер, здалося, було важкувато приборкати м'яча...

- Ні, не потрібно робити послаблень ані на вітер, ані на дощ, ані на що-небудь ще. Умови для всіх рівні, все інше – виправдовування. Потрібно було реалізовувати свої моменти та не дозволяти організовувати контратаки у свої ворота. Було два-три таких випадки, в результаті чого ми отримали один гол.

- «Шахтар» – принциповий суперник для «Динамо», чи відчувалася напруга?

- Не сказав би, що напруга. Була висока щільність у середині поля: і ми суперника накривали, і вони – нас. Через це траплялися неточні передачі. А загалом, вважаю, команди показали дуже якісний футбол. «Шахтар» контролює м'яча, ми накриваємо та вибігаємо в атаки. Словом, гра була хорошою.

- Чи не було у вас почуття, що хто першим заб'є, той і переможе?

- Так, швидше за все, гра й була до гола. Сталося так, що пропустили ми. У Донецьку хороша команда, яка грала в Лізі чемпіонів, де вони дісталися чвертьфіналу. Хлопці, переважно, 1995-1996 рр.н, у нас троє грали 1997 р.н. Це не виправдовування, а констатація факту. «Гірники» набралися досвіду ігор на такому високому рівні. Нам також потрібно прагнути грати в Лізі чемпіонів, це багато чого дає. Ці міжнародні ігри допомагають у розвитку та якості гри команди. Ви самі могли переконатися, що «Шахтар» виглядає дуже гідно.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер