Олексій ГЕРАСИМЕНКО: «Ми впевнені, що рухаємося у вірному напрямку»

Олексій ГЕРАСИМЕНКО: «Ми впевнені, що рухаємося у вірному напрямку»

- Мені сподобалися 80 хвилин усього ігрового часу, в тому числі й перший тайм. Те, що ми вимагали, про що домовлялися на установці, хлопці виконали. І рахунок хороший, і фланги працювали, і контроль м'яча був присутній, добре переходили з оборони в атаку. По першому тайму претензій немає, а от до другого - є. Були моменти, де відверто провалювалися, а кінець провели не так, як це потрібно було зробити, могли пропустити, як було з «Карпатами».

Тим не менш, ми впевнені, що рухаємося у вірному напрямку. У хлопців була хороша самовіддача, і те, що ми пояснюємо і розповідаюємо, вони враховують. Усе це показала наша гра в останніх чотирьох матчах.

- Розіграш стандарту і гол - домашня заготовка?

- Ми награємо стандарти калька разів на тиждень, і вони приносять результат. Цього разу все розіграли класично, хлопці побігли в ті точки, куди повинні були. Хороший гол вийшов. У другому голі на перший план виходили більше індивідуальні дії футболістів. Зокрема - Олексія Щебетуна. Подібні розрізні передачі ми теж награємо на тренуваннях. У цьому матчі вийшло так, що пройшло все те, над чим ми працюємо і що моделюємо в тренувальному процесі.

- З чим була пов'язана зворотня заміна Романа Лазаровича?

- Звичайно, футболістів варто залучати до матчів U-19, якщо є така можливість, адже він наш гравець. Але бувають моменти, коли хлопець не вписався або вийшов розслабленим. Ми поговорили з ним після матчу, прийшли до спільного знаменника. Потрібно виходити і робити те, що від тебе вимагають. А якісь образи чи розчарування - тільки до себе. Немає різниці, хто опиняється в такій ситуації.

- Розслабленість наприкінці була пов'язана з тим, що хлопці заздалегідь повірили в перемогу?

- Насамперед, втратили концентрацію. Другий момент - в останніх кількох матчах ми виглядаємо підсівшими в останні 10-15 хвилин. Потрібно все проаналізувати, розібратися. Можливо, необхідно опустити або додати щось у тренувальному процесі.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер