Олексій ГЕРАСИМЕНКО: «Не виконали те, що планували перед грою»

Олексій ГЕРАСИМЕНКО: «Не виконали те, що планували перед грою»

- Сьогодні нам не вдавалося майже нічого з того, про що говорили перед грою. Все зробили навпаки. Те, що планували – накривати суперника в середині поля – не виконали. Трійка в середині не встигала, крайні півзахисники – так само. За перший тайм ми не завдали жодного удару по воротах! Це взагалі неподобство! Будемо розбиратися. Всі знають, як грають футболісти, які вийшли сьогодні на поле, тому нас особливо нічого не здивувало в цій грі. «Дніпро» вважаю не надто сильною командою, а ми зіграли ще гірше.

- Чи не вистачало сьогодні збірників?

- Звичайно, і збірників, і гравців дубля, які часом нас підсилюють, і тоді виходить зовсім інша гра. Всі в клубі знають про це, гадаю, наприкінці сезону половини нинішніх гравців у команді не буде, вони просто не відповідають рівню «Динамо». Перед грою ми гравцям все розповідаємо та розкладаємо по поличках. Хтось виходить на поле й виконує це, а хтось – ні. А коли дві-три людини випадає, весь малюнок гри ламається.

- Чи вплинув на команду психологічно гол, який було пропущено, як кажуть, «у роздягальню»?

- Не думаю, просто мала місце помилка. Це не низка помилок, а помилка одного виконавця, який просто не вибив м'яча. Але, повторюся, суть у тому, що ми не виконали те, що планували перед грою на 100%. Тому такий і результат. Будемо думати, кого випускати в наступній грі. Звичайно, є й наші помилки. Можливо, спочатку необхідно було поставити інших людей до стартового складу. Хочеться, щоб усі грали.

- А чи підсилили гру заміни?

- Ми випустили трьох хлопців 1997-го року народження, їх потрібно поступово підпускати до основного складу та придивлятися до них на майбутнє. Окрім тих, хто вийшов, нам більше нема кого випускати.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер