Перед візитом до Києва «Баварія» поступилася «Аугсбургу»

Перед візитом до Києва «Баварія» поступилася «Аугсбургу»

Перед візитом до Києва на матч Ліги чемпіонів із «Динамо» мюнхенська «Баварія» в один день із «біло-синіми» зіграла матч своєї національної першості.

У 12 турі Бундесліги баварці вирушили до Аугсбурга в гості до одного з аутсайдерів, що знаходився в зоні плей-офф за право зберегти прописку в Бундеслізі.

З перших хвилин зустрічі «Баварія» взяла м'яч під свій контроль, проте господарі поля надійно оборонялися і при цьому самі небезпечно атакували. Після кількох невдалих спроб біля чужих воріт, на мюнхенців чатувала невдача у своїх. На 23-й хвилині після прострілу з правого флангу та рикошету м'яча від захисника «Баварії» Педерсен набіг у штрафний майданчик та розстріляв ворота з 11 метрів.

А ще через 10 хвилин оборона «Баварії» не впоралася з навісом із флангу і Андре Хан ударом головою майже з лінії воротарського майданчика відправив другий м'яч у кут воріт гостей. Деморалізовані чемпіони начебто ще не відійшли від матчів за свої національні збірні, чим сповна скористався аутсайдер.

Тим не менше, ще в першому таймі Роберт Левандовскі відквитав один м'яч, замкнувши ударом у дотик простріл з правого флангу.

У другому таймі «Баварія» повністю домінувала на полі, тоді як «Аугсбург» більше не думав про атаку, намагаючись зберегти результат. Після перерви гості вчетверо перевершили господарів поля у володінні м'ячем (20%-80%), завдали 11 ударів по воротах («Аугсбург» - жодного), щоправда всього 2 із них припали у площину, виконали більше кутових (6 проти 0 у «Аугсбурга»). У завершальній частині гри всі польові гравці в основному перебували на половині поля «Аугсбурга», а Нойер часом виходив до центру поля, проте всі спроби чемпіонів врятувати хоча б нічию були марними.

Ця поразка стала для «Баварії» другою в сезоні саме у Бундеслізі (були ще 0:5 від менхенгладбахської «Боруссії» у Кубку Німеччини) за 9 перемог і 1 нічиєї. «Баварія» у будь-якому випадку збереже лідерство після 12 турів. Найближчий переслідувач, дортмундська «Боруссія», може скоротити відставання від баварців до 1 очка.

«Цього сезону ми щоразу пропускаємо голи однаково. – нарікав після гри наставник «Баварії» Юліан Нагельсманн. – Сьогодні ми часом захищалися недбало. Наші суперники не мали блискучих моментів, і при цьому ми пропустили двічі. Якщо ми самі не забиваємо п'ять м'ячів, то зрештою програємо. Так було й у матчі із «Айнтрахтом». Коли справи йдуть недостатньо добре в атаці, ми повинні надійно грати в обороні. Але загалом ми сьогодні мало били по воротах суперника».

Розчаровані були після матчу і лідери команди:

«Ми безперечно повинні перемагати такі команди» - Мануель Нойєр.

«У першому таймі ми погано грали на своїй половині поля у деяких моментах. Зазвичай ми не пропустили б два голи після двох чи трьох моментів біля наших воріт» - Томас Мюллер.

«Ми грали недостатньо добре і не показали все, на що здатні. Нам треба було часом грати у більшому темпі. Тепер нам потрібно дивитися вперед і знову показати людям, як ми можемо грати у футбол»Роберт Левандовскі.

Нагадаємо, вже у вівторок «Баварія» зустрінеться з «Динамо» на «Олімпійському».

Бундесліга Німеччини. «Аугсбург» - «Баварія» - 2:1

Голи: Педерсен (23), Андре Хан (36) – Левандовскі (38)

Склад «Баварії»: Нойєр – Павар (Ньянзу Куассі, 87), Упамекано, Ернандес, Річардс (Девіс, 52) – Горетцка, Забітцер (Мусіала, 52) – Гнабрі, Мюллер, Сане (Шупо-Мотінг, 69) – Левандовскі.

*фото – ФК «Баварія»


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер