Перед матчем із «Динамо» «Фіорентина» провалила гру з «Вероною»

Перед матчем із «Динамо» «Фіорентина» провалила гру з «Вероною»

Звернемо вашу увагу насамперед на те, що, порівняно з першим чвертьфінальним матчем у Лізі Європи, головний тренер «фіалок» Вінченцо Монтелла зробив ставку на італійців, адже в Києві до стартового складу флорентійців не потрапив жоден футболіст із країни, за клуб якої вони грають!

Цього разу таких гравців було шестеро (Розі, Паскуаль, Аквілані, Лаццарі, Діаманті та Джилардіно) плюс Басанта та Ілічич, які також не грали проти «біло-синіх».

Отже, відразу вісім замін у стартовому складі, який був таким: Нето – Россі, Томович, Басанта, Паскуаль – Аквілані, Бадель, Лаццарі (Фернандес, 75) – Ілічич (Бабакар, 55; Салах, 62), Джилардіно, Діаманті. Не дивно, що цей склад «Фіорентини» довго налагоджував ігрові зв'язки, але, забігаючи наперед, скажемо, що так і не зміг постати зіграною бойовою одиницею (відсоток володіння м’ячем – 59:41, удари (у площину) – 20 (4): 8 (4), кутові – 11:7, передачі – 687:467, відсоток точних передач – 70:54).

«Верона», яку на гру з капітанською пов'язкою вивів Лука Тоні, а в обороні діяв екс-захисник «Барселони» Рафаель Маркес, дуже дисципліновано відіграла перший тайм, не дозволивши господарям біля своїх воріт створити жодного гольового моменту.

Другу половину зустрічі «фіалки» почали активніше, й мали відкривати рахунок на 67-й хвилині, але удар Діаманті з пенальті у чудовому стрибку відбив бразильський голкіпер гостей Рафаель.

Цей момент разюче змінив ігрову картину. Підопічні Андреа Мандоріні почали активно переходити в атаку, а після спроб «Фіорентини» все ж таки прорвати свою оборону гостро контратакували.

У підсумку, один зі своїх шансів гравці «Верони» використали на 90-й хвилині, коли м'яч у сітку воріт Нето добив марокканець Мунір Оббаді.

Продовживши свою безвиграшну серію до чотирьох матчів, команда Монтелли опустилася в турнірній таблиці чемпіонату Італії з 49 очками на шосте місце.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер