Перша поразка у відборі…

Перша поразка у відборі…

Єдиний м'яч у цій зустрічі на останній хвилині першого тайму забив 31-річний форвард корейського ФК «Сеул» Деян Дам'янович, який скористався вивіреним пасом капітана команди Стевана Йоветича.

У другому таймі Йоветич, безумовно найкращий гравець у складі команди Бранко Брновича, який представляє італійську «Фіорентину», міг подвоїти перевагу гостей, але переграти Андрія П'ятова після призначеного пенальті не зумів.

У матчі взяли участь троє гравців київського «Динамо».
Андрій Баль, який наразі виконує обов'язки головного тренера команди, випустив у стартовому складі центрального захисника Тараса Михалика (на фото, 30-й матч за збірну) та півзахисника Олега Гусєва (76-а гра, попереджений на 74-й хвилині), а в другому таймі дав можливість зіграти Андрію Ярмоленку (24-й матч).

- Гра з Англією додала хлопцям упевненості, але і разом із цим якоїсь самовпевненості, - пояснив після матчу Андрій Баль. - Тепер треба починати спочатку, опускати гравців на землю. У цій грі боротьба і верхова, і за підбір м'ячів була програна. Чорногорці успішно руйнували наші атаки. На даний момент доводиться констатувати, що наші атакуючі гравці поки не готові до такої силової боротьбі. Ясно, що ми сподівалися на зовсім інший результат, і по грі могли розраховувати на те, що цього доб'ємося. У будь-якому випадку, будемо боротися до кінця.

Швидше за все, Україна та Чорногорія поміняються після цієї зустрічі місцями у світовому рейтингу ФІФА, адже до цієї зустрічі
Україна, яка йшла 42-ю, мала на своєму рахунку 630 очок і всього на сім випереджала Чорногорію, яка обіймала 44-у позицію

Наступну відбіркову гру наша команда проведе вже в новому 2013 році, 22 березня на виїзді проти збірної Польщі. Чорногорці у свою чергу ще цього року можуть збільшити відрив від нашої збірної після того, як приймуть у себе 14 листопада команду Сан-Марино.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер