Перший гол Роберто Нанні

Перший гол Роберто Нанні

З користю заповнили невеличку паузу між турами у вищій і першій лізі динамівські тренери. На заміській базі в Конча-Заспі резервісти основного складу і незадіяні в іграх за юнацьку збірну гравці “Динамо-2” зіграли товариський матч із білоцерківською командою “Рось”. Зустріч закінчилася впевненою перемогою киян з рахунком 4:0.

Уперше тренери “Динамо”, на чолі з Олексієм Михайличенко, змогли побачити в діях, нехай і в товариській зустрічі, новобранця команди Роберто Нанні. Аргентинський нападник дуже старався, можливо, саме це заважило йому щонайменше тричі відзначитися у воротах суперника.

Але цього вечора гол на свій рахунок Нанні записав. Увійшовши до штрафної, нападник обвів воротаря і пробив по воротам. В останню мить оборонці зуміли ліквідувати небезпеку, але м’яч знову відскочив до Роберто і в цю ж мить аргентинець був збитий опонентом. До одинадцятиметрової підійшов сам постраждалий і, розвівши по різним кутам воротаря й м’яч, відкрив рахунок у матчі.

Через п’ять хвилин чудовий дриблінг, обвівши трьох суперників на “п’ятачку” в куту воротарської, продемонстрував Милевський. “Поклавши” оборонців на лопатки, Артем несильно пробив під поперечину. А вже у наступній атаці Онищенко по лівому фланці втік від переслідувачів і холоднокровно розібрався з воротарем – 3:0.

У другому таймі динамівці дещо збавили оберти. Пару нападників Мелащенко – Милевський тренери замінили на Зелді – Бровкіна. Саме останній за 11-ть хвилин до фінального свистка поставив переможну крапку в матчі. Ласло Боднар з флангу навісив у воротарську, де оборонці “Росі”, зосередивши всю увагу на Нанні, не вгледіли за Бровкіним, точно головою пробившого у правий кут.

«Динамо» (другий склад) – «Рось» - 4:0 (3:0).

«Динамо»: Худжамов, Мілько, Алессандро, Боднар, Юссуф (Зарицький, 86), Онищенко, Маковейчук, Каддурі, Милевський (Зелді, 57), Мелащенко (Бровкін, 57), Нанні.

Голи: Нанні (35, з пенальті), Милевський (40), Онищенко (42), Бровкін (79).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер