Підопічна проєкту «Здійсни мрію» Софія: «Ніколи не забуду, що «Динамо» зробило для мене та моєї родини»

Підопічна проєкту «Здійсни мрію» Софія: «Ніколи не забуду, що «Динамо» зробило для мене та моєї родини»

Ще в березні життя 13-річної Софії Іванової з Миколаївської області висіло на волосині. Дівчинка серйозно постраждала внаслідок обстрілу російськими окупантами її рідного дому - уламок снаряда влучив Соні в голову. Але завдяки своєчасній допомозі миколаївських лікарів, а згодом – і складній операції в київській лікарні "Охматдит" та подальшій успішній реабілітації – сьогодні Соня знову може потроху ходити, посміхатися та радіти своєму новому життю.

Вчора київське "Динамо" допомогло здійснити одне із заповітних бажань дівчинки - виступити з улюбленою співачкою Надією Дорофєєвою. У перерві благодійного матчу між "Динамо" U16 та каталонською командою "Л'Успіталет", під час якого йшов збір коштів для медичних закладів, що потребують рентген-апаратів С-арки, Соня акомпанувала своєму кумиру на гітарі.

Як зізналася Софія, вона отримала неймовірну кількість емоцій від цього дня, поїздки до Барселони, відвідування матчу "Динамо" та знайомства з кумиром, та запам'ятає його на все життя.

- Соня, як твоє самопочуття? Як настрій?

- Спасибі, почуваюся нормально. Дуже рада бути тут, в Іспанії, з улюбленою командою! Цю п'ятницю запам'ятаю назавжди, побувала на футболі, виступала разом із улюбленою співачкою Надією Дорофєєвою. Я дуже щаслива! 

- Пропозиція від «Динамо» Київ стати частиною нашого благодійного матчу була несподіваною для тебе?

- Я й уявити такого не могла! Все життя мріяла опинитися в Іспанії та познайомитися з Надею Дорофєєвою. Дуже несподіваний сюрприз, дякую! Ще й стільки подарунків...

- Що тобі подарували?

- Автобус «Динамо» забрав нас із лікарні та відвіз до Польщі, звідки ми прилетіли до Іспанії. Мені подарували форму та костюм «Динамо». Президент клубу дядя Ігор подарував мені iPhone, навушники та планшет. Виділив кошти, щоб ми з сім'єю пройшлися магазинами та купили речі. Моєму братику подарували крутий планшет!

- Справді, приємно! Знаємо, що ти ще кілька днів залишишся в Барселоні на морі?

- Та-а-а-к! «Динамо» запропонувало нам залишитися тут ще на кілька днів, відпочити на морі, після чого ваш клуб відвезе нас на лікування до Швейцарії. Мені тут дуже подобається, я відволікаюся... Тут ніби інше життя: мир і спокій, нам важко відвикнути від постійних вибухів. Знаєте, Барселона навіть нагадує мені рідний Миколаїв, тільки тут є пальми (посміхається). Я постійно думаю про Батьківщину, сподіваюся, що скоро зможу повернутися туди... 

- Софійко, ми віримо та сподіваємося, що скоро ти опинишся вдома - у мирному, українському Миколаєві!

- Я теж про це мрію, дякую вам від усієї нашої родини! Тепер вболіватиму за «Динамо» ще більше, адже ніколи не забуду, що цей клуб зробив для нас.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер