Підтримай «Динамо» в матчі з «Копенгагеном»!

Підтримай «Динамо» в матчі з «Копенгагеном»!

Гра на «Олімпійському» відбудеться в четвер о 22:00.

Це один із ключових матчів у боротьбі за перше місце в групі та вихід до плей-оф раунду. Нагадаємо, «Динамо» та «Копенгаген» очолюють групу, маючи по 4 очки.

На гру все ще доступні квитки більшості цінових категорій: 60, 120, 250, 300, 400, 500, 800 та 1000 гривень.

 

Квитки можна придбати в касах на Троїцькій площі, біля станції метро «Олімпійська», а також у касах стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Режим роботи кас: з 10:00 до 19:00 (перерва з 13:00 до 14:00), у день матчу – з 10:00 до завершення першого тайму. Крім того, у день матчу працюватиме додаткова каса на Спортивній площі (вхід на стадіон із боку «бессарабських воріт»).

Закликаємо не купувати квитки у перекупників або в неофіційних точках продажу. Наголошуємо, що найлегший спосіб придбати квитки – онлайн на сайті партнера клубу, компанії Esport, де ви самостійно можете обрати місце.

Нагадаємо, що відвідувачі матчів на «Олімпійському» тепер не мають потреби роздруковувати квитки, придбані в Інтернеті. На стадіоні працюють нові вхідні термінали зі сканерами, які зчитують квитки з екранів мобільних пристроїв - смартфонів, планшетів. Це стало можливим завдяки партнерству нашого клубу з НСК «Олімпійський», компанією Favorit Sport і квитковим оператором Esport.

Довідки за телефоном +38 044 279-52-72.

До зустрічі на стадіоні!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер