Розминка перед “Інтером”

Розминка перед “Інтером”

Невимушено розібравшись із “Оболонню”, динамівці продовжили переможну серію з семи матчів. При цьому голкіпери киян Олександр Шовковський і Віталій Рева залишають ворота “сухими” вже третю гру поспіль.

На матч з пивоварами Олексій Михайличенко випустив найсильніший склад “Динамо”. Не було тільки Андрія Гусина, який через травму стегна не допоможе одноклубникам до кінця року. Всі інші, в тому числі і Юрій Дмитрулін з Олександром Хацкевичем, повністю одужали.

Динамівці з перших хвилин пішли в атаку. У номінальних господарів через різні причини на поле не вийшли Ковалець, Продан і Каряка, проте, не дивлячись на це, за перші двадцять хвилин “біло-блакитні” не спромоглись на бодай один гольовий момент. На 25-й хвилині за грубу гру проти Ринкона арбітр призначає пенальті, який упевнено реалізує Гавранчич. Схоже, сербський легіонер потроху стає штатним пенальтистом “Динамо”, принаймні другий поспіль 11-метровий тренери довіряють виконувати саме йому.

З середини першого тайму гра пішла за звичним сценарієм. Повна перевага динамівців, безліч вигідних моментів і рідкісні контратаки оболонців. Через кілька хвилин після першого взяття воріт кращий голеадор динамівців Шацьких, після флангового навісу Гіоане, вдруге розчарував воротаря Романенко.

У другому таймі замість Ринкона на поле вийшов Гусєв, якого по праву в команді називають supersub (найкращий 12-й гравець). Півоборонець вкотре чудово увійшов у гру і на 50-й хвилині переправив м’яч у ворота після удару зі штрафного Белькевича. А через 5-ть хвилин, скориставшись пасом головою Федорова, Шацьких забив останній м’яч у зустрічі.

У кінцівці поєдинку зазнав травми і залишив поле Йєрко Лєко. Тренери вже використали всі заміни, тож матч динамівці догравали вдесятьох. Після ретельного обстеження лікарі констатували, що в хорватського півоборонця травма виявилася несерйозною і в грі з “Інтером”, скоріш за все, Йерко зможе допомогти партнерам.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер