Представники «Динамо» зустрілися з Уповноваженим мера міста Кракова

Представники «Динамо» зустрілися з Уповноваженим мера міста Кракова

Київське «Динамо» проведе домашні матчі групового раунду Ліги Європи у польському Кракову, на стадіоні «Краковії» імені Юзефа Пілсудського. Це стало можливим завдяки сприянню міського управління міста Кракова.

Перший матч «біло-синіх» на цьому стадіоні відбудеться вже завтра, 15 вересня. А напередодні першого домашнього матчу киян у груповому етапі представники «Динамо» в особі віце-президента клубу Андрія Мадзяновського та менеджера з міжнародних питань ФК «Динамо» Анатолія Волка здійснили дружній візит на запрошення мерії міста.

Представників «Динамо» радо прийняв Уповноважений мера міста Кракова з питань розвитку фізичної культури Януш Козіол. Під час зустрічі представники «Динамо» подякували від імені клубу місту Кракову за теплий прийом та виразили сподівання, що матчі киян у Лізі Європи притягнуть велику кількість уболівальників на трибуни. Наразі у Кракові та загалом у Польщі перебуває багато біженців з України.

Нагадаємо, у першому матчі «Динамо» прийматиме завтра у Кракові кіпрський АЕК з Ларнаки. 13 жовтня кияни зустрінуться з французьким «Ренном», а 3 листопада — з турецьким «Фенербахче».

Фото krakow.pl

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер