Пресконференція Мірчі Луческу після матчу з «Барселоною»

Пресконференція Мірчі Луческу після матчу з «Барселоною»

Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу відповів на питання журналістів на пресконференції після матчу на «Камп Ноу».

- Заслужена перемога «Барселони». Вони нас переграли за рахунок досвіду, за рахунок агресивних дій при пресингу. Свідчення цьому – 18 фолів, які вони зробили, аби не дати нам розвивати атаки. У той же час у нас було лише 7. «Барселона» обіграла нас за рахунок того, що пресингувала, агресивно діяла в атаці, ми же припускалися помилок на своїй половині, які призводили до моментів біля наших воріт. Ми не змогли подолати бар'єр страху, тому так і зіграли.

У другому таймі ми краще розпочали виходити з оборони, почали діяти спокійніше, розумніше, вміло уникали пресингу суперника. Але, на жаль, у нас не вистачило більшої сміливості, щоб розвивати та завершувати атаки.

Ми добре зіграли без м'яча, добре оборонялися та підстраховували один одного, не давали технічним гравцям діяти індивідуально та обігравати нас. Але вихід із оборони та робота з м'ячем мене не задовольнила. Заслужена перемога «Барселони». Їм потрібна була ця перемога, бо в них триває зміна покоління й зараз складний період.

Сподіваюся, що другий тайм нам додав упевненості, що ми можемо грати краще з «Барселоною» та досягати результату.

- Чому ви замінили Супрягу?

- Тому що так захотів, його потрібно було міняти. Гармаш вийшов на поле та зіграв гідно.

* * *

Також на пресконференції був присутній воротар «Динамо» Георгій Бущан, який зробив кілька сейвів по ходу матчу з «Барселоною» (0:1), але зберегти свої ворота «сухими» не зміг.

- Чого не вистачило сьогодні, щоб зберегти ворота «сухими»?

- Напевно, треба було, щоб нам менше били по воротах. Плюс уважніше треба було зіграти при стандартному положенні, коли пропускали гол. Ми подивимося цей момент та винесемо з нього урок. Будемо готуватися вже до гри в Києві.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер