Проект MOTION за участі ДЮФШ «Динамо» завершується

Проект MOTION за участі ДЮФШ «Динамо» завершується

Проект MOTION є частиною програми Європейського Союзу Erasmus+ та має на меті розробку науково обґрунтованої методики навчання для безпечного покращення фізичного стану молодих спортсменів. Проект очолює Балтійська футбольна школа та спільно з Латвійською академією спортивної освіти, Федерацією футболу Шяуляя, ФК «Елва» та київським «Динамо» прагне сприяти міжгалузевій співпраці між різними установами, секторами та методами.

Після повного аналізу результатів, отриманих на попередніх етапах впровадження проекту, на початку квітня 2022 року у місті Елва (Естонія) відбулося одне з останніх засідань проекту «Вплив соматоскопічних та антропометричних індикаторів на продуктивність» (MOTION).

Головною метою зустрічі була розробка конкретних, вимірних та реалістичних показників ефективності для ефективного управління результативністю у молодих спортсменів. Партнери працювали над доопрацюванням комплексу вправ, які б підтримували та допомагали скорегувати рухову продуктивність, покращуючи фізичний стан та здоров’я.

Заключний семінар цього проекту відбувся в приміщенні Латвійської академії спортивної освіти (LASE) наприкінці травня, на якому партнери проекту розглянули ключові результати. Далі було продемонстровано методику та вправи для футбольних тренерів, які можна використовувати в повсякденному процесі для покращення працездатності футболістів шляхом налагодження їхньої міоскелетної системи.

На завершення проекту ми хочемо висловити вдячність усім, хто причетний до реалізації цієї ідеї, зокрема, Латвійській академії спортивної освіти (LASE), Федерації футболу Шяуляя, FK Elva. Більше того, ми висловлюємо особливу вдячність київському «Динамо» та тренерам клубу, чия участь у проекті, професіоналізм, управління та вагомий внесок залишилися незмінними та відчутними навіть у часи звірств в Україні.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер