П’ятеро динамівців у складі України U19 зіграли внічию із Сербією у відборі на Євро-2022

П’ятеро динамівців у складі України U19 зіграли внічию із Сербією у відборі на Євро-2022

У суботу, 4 червня, юнацька збірна України U19 провела другий матч у рамках еліт-раунду відбору на ЧЄ-2022, що відбудеться з 18 червня до 1 липня у Словаччині.

«Жовто-сині» зустрічалися із Сербією. Обидві команди виграли стартові поєдинки – наші хлопці здолали Норвегію (3:2), а балканці виявилися сильнішими за Нідерланди (2:1).

Повели серби й у звітному поєдинку, коли на 18-й хвилині відзначився Ілич. Але підопічні Володимира Єзерського доволі швидко відновили рівновагу, коли з передачі Ярмолюка точного удару завдав Квасниця. У подальшому обидві команди діяли обережно, віддаючи перевагу надійності гри біля власних воріт, і в підсумку рахунок більше не змінювався – 1:1.

У матчі взяли участь п’ятеро представників «Динамо». Півзахисники Олександр Яцик та Антон Царенко розпочали гру у стартовому складі, але були замінені у другому таймі, а захисник Навін Малиш, півзахисник Назар Волошин та нападник Кирило Попов з’явилися на полі по ходу другої половини зустрічі.

Еліт-раунд відбору Євро-2022 (U-19)

Група 6

Україна – Сербія — 1:1 (1:1)

Україна: Пузанков, Роман, Козік (к), Сапуга, Фаріна, Булеза, Яцик (Підгурський, 81), Царенко (Лосенко, 71), Квасниця (Малиш, 71), Микитишин (Волошин, 63), Ярмолюк (Попов, 81).

Голи: Квасниця (22) — Ілич (18).

Попереджені: Ярмолюк (38), Пузанков (57), Козік (60), Малиш (90+4) — Крсманович (5), Петкович (51), Лазетич (60), Лазич (73), Міладінович (74).

Вирішальний поєдинок еліт-раунду «синьо-жовті» проведуть проти однолітків із Нідерландів, який відбудеться 7 червня. Відзначимо, що для потрапляння до фінального турніру нашим хлопцям необхідно посісти перше місце в групі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер