Реакція суперників «Динамо» на жереб Ліги чемпіонів

Реакція суперників «Динамо» на жереб Ліги чемпіонів

За підсумками жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів київське «Динамо» зіграє в одному квартеті з каталонською «Барселоною», мюнхенською «Баварією» та лісабонською «Бенфікою».

Своїми враженнями від жеребкування поділилися з офіційним сайтом «Динамо» президент клубу Ігор Суркіс, капітан Сергій Сидорчук та захисник Ілля Забарний. У цьому матеріалі ми наводимо реакцію суперників «біло-синіх».

«Барселона»

Рафа Юсте, віце-президент клубу: «Ми будемо прагнути виграти групу, у якій виступають три володарі Кубка чемпіонів, включно з нами. Постараємося досягти своєї мети. Бачу ентузіазм у наших молодих хлопців, і впевнений, що ми здатні досягти високих цілей».

Йорді Кройфф, технічний директор клубу: «У груповому турнірі Ліги чемпіонів немає легких матчів, усі команди амбітні та мотивовані. Тут виступають великі клуби, але особливої ​​уваги в нашій групі гідна мюнхенська «Баварія». На нас чекають цікаві ігри з ними. Щоб досягти результату, нам не варто звертати уваги на суперників, а варто концентруватися на своїй грі. Ми - «Барселона», і ми готові до боротьби з найсильнішими».

«Баварія»

Хасан Саліхаміджич, член правління клубу: «Це дуже приваблива група. В ідеалі ми хочемо вийти до плей-оф із першого місця. «Барселона» без Мессі вже інша команда, але в їхніх рядах є дуже-дуже хороші футболісти. На нас абсолютно точно чекають класні поєдинки. «Бенфіка» - традиційний клуб, з академії якої завжди виходять хороші футболісти. «Динамо» Київ у минулому сезоні взяв дубль, їх не можна недооцінювати. Перед нами стоїть цікава задача, з якою ми хочемо впоратися».

Йозуа Кімміх, захисник: «Це дуже амбітна група. У складі «Барселони» багато індивідуально сильних гравців, «Бенфіка» гнучка в тактичному плані, «Динамо» - чемпіон України, з ними також буде непросто. Тому на кожен матч ми маємо виходити з повною концентрацією, щоб досягти своєї мети - вийти до плей-оф із першого місця».

Томас Мюллер, півзахисник: «Нам попалися відразу три традиційних учасники Ліги чемпіонів. Я у великому передчутті матчів із цими командами, які вміють грати в дуже хороший футбол. Коли я думаю про «Динамо», мені відразу в голову приходить геніальний гол Маріо Баслера в півфіналі 1999 року, завдяки якому «Баварія» вийшла до фіналу».

Мануель Нойер, воротар: «У цій групі ми не можемо дозволити собі помилятися. Всі команди - дуже сильні суперники. «Барселону» всі ми добре пам'ятаємо за 2020 роком, навіть без Мессі проти неї буде дуже складно. «Бенфіка» грає в дуже сильний футбол, на їхньому стадіоні завжди панує класна атмосфера, а «Динамо» Київ ми в жодному разі не маємо недооцінювати - це дуже бойова команда. Я в передчутті матчів з цими великими європейськими командами».

«Бенфіка»

Луїзао, технічний директор клубу: «Це дуже сильна група. Ми успішно подолали кваліфікацію, щоб стати одними з найкращих. «Баварія» не потребує коментарів, хоч у них і відбулися зміни на тренерському містку, це команда з великими гравцями. У «Барселоні» ми зустрінемо старого знайомого, тренера Рональда Кумана. Що стосується «Динамо», то кияни видали хороший старт сезону. Ми маємо цінувати те, чого досягли, але дух переможців повинен зберігатися в матчі з будь-яким суперником».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер