Рекорд на клубному YouTube каналі

Рекорд на клубному YouTube каналі

Підготовка «Динамо» на тренувальних зборах у Швейцарії та Австрії всебічно висвітлюється на каналі «Динамо» в YouTube, де також транслюються всі контрольні матчі «біло-синіх». Це дало хороший прогрес аудиторії каналу. За період зборів команди аудиторія каналу збільшилася та досягла позначки у 300 тисяч фоловерів. Лише 2 роки знадобилося нашому каналу, аби втричі збільшити свою аудиторію.

Відзначимо, що нещодавно позначка у 300 тисяч підпісників також підкорилася і офіційній сторінці «Динамо» у соціальній мережі Інстаграм. Завдяки офіційній сторінці вболівальники не лише отримують якісний та оперативний фото- та відео-контент, а і доступ до футбольного закулісся – прямих ефірів та «сторіс» із тренувального табору «біло-синіх».

Дякуємо вам за увагу до «Динамо» та обіцяємо подальший розвиток каналу, аби в кожного, хто цікавиться життям і грою команди, була можливість найзручнішим способом бути в курсі всіх її найцікавіших новин! Запрошуємо й надалі залишатися з нами! Підписуйтеся на клубний канал, стежте за «Динамо» в соціальних мережах – попереду ще багато цікавого! Найбільш повне та різноманітне занурення в життя команди, доступ до ексклюзивної інформації вболівальникам забезпечить підписка на всі офіційні сторінки «Динамо» в соціальних мережах та месенджерах. Підписуйтесь та будьте завжди на зв’язку з командою!

Instagram

Twitter

Facebook

Telergam

Viber

Youtube

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер