Рекордна увага вболівальників до динаміських зборів

Рекордна увага вболівальників до динаміських зборів

Тренувальні збори першої та юнацької команд «Динамо» традиційно були у фокусі уваги вболівальників клубу. Цього року, завдяки масштабному висвітленню перебігу підготовки та контрольних матчів на клубних інформаційних ресурсах, вдалося досягти максимально високих показників вболівальницької аудиторії.

За 5 тижнів зборів лише матеріали та трансляції клубного каналу в YouTube були переглянуті більше 7 мільйонів разів. А кількість підписників каналу зросла на 12 з половиною тисяч і зараз становить 331 тисячу.

Також уболівальники уважно стежили за перебігом підготовки «біло-синіх» до поновлення сезону в клубних соціальних мережах. Так, приміром, в Instagram дописи були охоплені майже 450 тисячами користувачів, а загалом набралося майже 18 млн показів інформаційних повідомлень. Своя аудиторія була й у Facebook, де публікації офіційної клубної сторінки подивилися майже 1,2 млн разів.

Клуб дякує своїм вболівальникам за безпрецедентну увагу і обіцяє й надалі працювати в форматі повної відкритості. Дивіться канал «Динамо» Київ на сервісах Megogo та Hmara TV, підписуйтесь на офіційні сторінки «Динамо» в соціальних мережах - разом досягнемо більшого!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер