Результативний дебют Костянтина Вівчаренка

Результативний дебют Костянтина Вівчаренка

Переможний матч проти "Фенербахче" у Стамбулі став дебютним у складі першої команди "Динамо" для лівого захисника Костянтина Вівчаренка.

20-річний футболіст вперше зіграв за основу киян в офіційних матчах, і одразу - в Лізі чемпіонів.

Свій дебют Костянтин відзначив гольовим асистом, який посприяв виходу киян до наступного раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. З'явившись на полі у другому екстратаймі, за рахунку 1:1, вже через 8 хвилин Вівчаренко зробив простріл на Олександра Караваєва, який забив вирішальний м'яч і приніс "Динамо" перемогу - 2:1.

***

Костянтин Вівчаренко народився в Одесі та розпочав футбольний шлях у ДЮСШ-11 "Чорноморець". Невдовзі був запрошений до академії київського "Динамо", після закінчення якої був внесений до заявки "Динамо" на сезон 2018/19. У 16-річному віці вже почав працювати з динамівськими колективами U19 та U21, в якості гравця обох команд завоював чемпіонство України. У складі команди U19 успішно виступав у Юнацькій лізі УЄФА.

Із початку 2020 року поступово залучався до обойми першої команди "Динамо" і брав участь у контрольних матчах. Уперше до заявки основного складу киян Вівчаренко був включений на матч за Суперкубок України-2020, в якому динамівці здолали «Шахтар» (3:1). А прем'єрне потрапляння Вівчаренка до заявки на єврокубкову гру сталося тиждень тому, у першому матчі з "Фенербахче" в Лодзі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер